Rólunk

A 2016-ban alapított családi és "baráti" vállalkozásunkat azzal a céllal indítottuk, hogy egyedi forró csokoládé recepteket dolgozzunk ki elsősorban kávézók és vendéglátók részére. A csokoládé - amellett, hogy minőségi és finom - kevesebb cukrot és "mű" összetevőt tartalmazzon. A receptjeink, a csomagolás kialakítása során kiemelten fontos volt az összetevők magas minősége, a vendéglátásban hatékonyan használható csomagolás/adagolás és persze legfontosabbként a kész forró csoki íze, illata, állaga és megjelenése.
Az első perctől fogva kiemelten figyelünk a magas minőségre, a magas kakaó tartalomra, a krémes állagra. Hogy mitől prémium? Először is, az összes termékünk GMO- és gluténmentes! A csokikat Olaszországban készítjük és csomagoljuk, amely mindig garancia a minőségre. A kiemelkedő minőség egyik mutatója a sok közül a magas kakaótartalom, illetve a tény, hogy természetes Stevia-t használunk az összes forró csokoládé édesítésénél. Így sikerült nagyjából 25-30%-al csökkenteni a cukor- és energiatartalmat, de gondosan odafigyelve, hogy megtartsuk az igazi selymes és sűrű olasz forrócsoki ízt és élményt. Termékeink mellé kiegészítő és marketing anyagok is elérhetőek, melyek még egyedibbé teszik a kínálatunkat.

A forró csokoládé miatt vagyunk itt, de sok kapcsolódó termékünk is rendelhető, amelyek az eltelt évek alatt szintén nagy sikert arattak! Ilyenek a milkshake-ek, szálas teák, chai, kávékapszulák, specialty kávék stb.

A legfontosabb szempont számunkra a vásárlóink és partnereink elégedettsége - igyekszünk megfelelni mindenféle kérésnek és elvárásnak, igy akár egyedi terméket is fejlesztünk partnereink részére!

Csapatunk már dolgozik a következő innovatív élményért! :-)