Ne adja el vagy ossza meg személyes adataimat!

Az Adatvédelmi szabályzatunkban leírtak szerint személyes adatokat gyűjtünk a velünk és a weboldalunkkal folytatott interakcióiból, beleértve a cookie-kat és hasonló technológiákat is. Ezeket a személyes adatokat harmadik felekkel is megoszthatjuk, beleértve a hirdetési partnereket is. Ezt azért tesszük, hogy más webhelyeken hirdetéseket jelenítsünk meg, amelyek relevánsabbak az Ön érdeklődési köre szempontjából, és egyéb, az adatvédelmi szabályzatunkban felvázolt okokból.

A személyes adatok megosztása célzott reklámozás céljából a különböző webhelyeken való interakciója alapján az Egyesült Államok egyes államainak adatvédelmi törvényei értelmében "értékesítésnek", "megosztásnak" vagy "célzott hirdetésnek" minősülhet. Élethelyétől függően Önnek jogában áll lemondani ezekről a tevékenységekről. Ha élni szeretne ezzel a leiratkozási joggal, kövesse az alábbi utasításokat.

Ha úgy látogatja meg weboldalunkat, hogy a Global Privacy Control leiratkozási preferencia jele engedélyezve van, attól függően, hogy hol tartózkodik, akkor ezt a személyes adatok „eladásának” vagy „megosztásának” minősülő tevékenységtől való leiratkozási kérésként fogjuk kezelni. információk vagy egyéb felhasználások, amelyek célzott reklámnak tekinthetők azon az eszközön és böngészőn, amelyet a weboldalunk meglátogatásához használt.

Ha szeretne leiratkozni az olyan tevékenységről, amely "eladásnak", "megosztásnak" vagy "célzott hirdetésnek" minősül, kérjük, küldje el e-mailjét.