PALMA forró csokoládék a vendéglátásban is☕

VENDÉGLÁTÓEGYSÉGEKNEK IS ÉRTÉKESÍTÜNK!

17 különböző ízben/változatban, tasakos és kilós kiszerelésben, reklámanyagokkal és üvegpoharakkal/bögrékkel!

Kedvezményekért, ajánlatunkért kérjük, lépj velünk kapcsolatba email-ben vagy telefonon!

email: info@palmachocolate.com

telefon: +36 70 425 1033

Érdeklődöm

PALMA szálas teák 🍃🍵


Nagy várakozások előzték meg a teák megjelenését, szerettünk volna megfelelni néhány teafajtával a prémium-tea fogyasztóknak is, ezért a válogatásba bekerültek olyan teák is, amelyek az Ő igényeiket igyekeznek kielégíteni. A szelekció között megtalálhatóak a magas minőségű eredet-szelektált fajták, és a keverék teák is, igyekezve megfelelni a különböző ügyfelek változatos igényeinek. Terveink szerint a szelekció szezononként változni fog, igy tavaszra új teákkal készülünk! Gyümölcsteáink - amelyek jó része természetesen ízesített tea - kifejezetten alkalmasak jeges tea készítéshez is, igy bátran ajánljuk, hogy a tavasz/nyári időszakban kóstoljátok meg őket hidegen is!

Megnézem

PALMA milkshake 🥤

Jéghideg nyári frissítő (vagy desszert?)

7-féle ízben elérhető, sűrű & krémes milkshake készíthető, amely valódi (liofilizált) gyümölcsöt tartalmaz. Mint az összes termékünk, a milkshake-ek is GMO- és gluténmentesek, továbbá nem tartalmaznak transzzsírokat, illetve pálmaolajat.

Az ital elkészítése végtelen egyszerű, keveréssel és jéggel készül. A tavaszi-nyári időszakban kétféle gépünk is elérhető - otthoni vagy vendéglátós felhasználásra!

Kattints IDE a milkshake-ekért
PALMA Specialty kávé

PALMA szemes kávék & Nespresso®️ kávékapszulák

Bemutatkoznak budapesti kézműves kávépörkölő partnerünkkel együttműködésben született szemes kávéink! Indulásképp több féle kávéval készültünk, amelyekkel igyekszünk megszólítani minden kávékedvelőt- és fogyasztót! Kétféle kiszerelés érhető el: 250g és 1000g. Partnerünk hetente kétszer pörköl, ezért hetente friss kávét tudunk biztosítani!  

PALMA Espresso Nespresso®️-kompatibilis kávékapszulák

Olaszországi barátunk és partnerünk terméke, minőségi szemes kávékból!

Kifejezetten az espresso szerelmeseinek ajánljuk őket! 

Megnézem

Hagyj nekünk értékelést!

Kérjük, segítsd munkánkat egy értékeléssel a lenti linken! Nagyon köszönjük előre is!

Értékelek